Close

Omadused

Vali kvaliteet, usaldusväärsus ja praktilisus väikeses pakendis
Küsi hinnapakkumist

Varustatud nagu suur auto

Hyundai i10 paneb suurt rõhku mugavusele ja ohutusele – varustusega, mida selle suurusklassi autos ei oskaks oodatagi. Võta istet ja naudi sõitu!

Suutlikkus Sidelahendused Ohutus

Suutlikkus

Tõhus jõuallikas

Hyundai i10 jõuallikaks on 3-silindriline mitmepunkti-sissepritsega bensiinimootor, mis on varustatud ISG-süsteemiga (Idle Stop and Go). Kui auto peatub, lülitab see mootori automaatselt välja, vähendades sinu rõõmuks kütusekulu ja CO2-heitmeid.

5-käiguline käsikäigukast

Sujuvalt töötav 5-käiguline käsikäigukast on loodud kiireks ja täpseks käiguvahetuseks.

Sidelahendused

Bluelink®-i teenused

Bluelinki ühendatud sõidukiteenuste abil saad juhtida oma i10 funktsioone otse enda nutitelefonist. Hyundai LIVE-teenused, mida saad kasutada pärast registreerimist kuus kuud tasuta, annavad sulle juurdepääsu reaalajas ilma- ja liiklusinfole ning huvipunktide andmetele. Lisaks uuendatakse auto teedekaarte juhtmevabalt õhu kaudu*.

Loe lisa Bluelinki kohta

Nutitelefoni peegeldamine

Soovid kuulata muusikat oma telefonist või mõnd netisaadet Spotify’st? Või oled harjunud kasutama navigeerimiseks Waze’i? Apple CarPlay ja Android Auto on sinu käsutuses, et saaksid peegeldada oma nutitelefoni rakendusi ja muusikat mugavalt auto ekraanil.

Tagurduskaamera

Hyundai i10 tagurduskaamera aitab sul veelgi lihtsamalt ja ohutumalt tagasikäiguga manööverdada.

Ohutus

Hyundai SmartSense

Meie tipptasemel edumeelsete juhiabisüsteemide paketiga Hyundai SmartSense pakub i10 juba põhivarustuses oma klassi kõige mitmekülgsemat valikut aktiivseid turvatehnoloogiaid, mis on loodud selleks, et saaksid sõita alati ohutult ja rahuliku südamega.

Kaugtulede automaatlülituse süsteem

Süsteem tuvastab nii vastutulevaid kui ka samas suunas eespool liikuvaid sõidukeid ning lülitab esituled automaatselt ümber lähituledele. Kui sõidukeid eespool enam ei tuvastata, lülitab see tuled tagasi kaugtuledele, et näeksid taas võimalikult kaugele.

Suurem ohutus tänu eCall-süsteemile

Hyundai i10 helistab automaatselt hädaabinumbrile, kui sinuga juhtub avarii, milles turvapadjad täituvad. Vajadusel võid ka ise SOS-nuppu vajutada, et endale abi kutsuda – ööpäevaringselt 365 päeval aastas. Uuendusena on i10 nüüd varustatud teise põlvkonna eCall-süsteemiga, mis põhineb 4G-võrgul.

Loading
Arrow

Sõiduraja jälgimise abisüsteem

Kui sõidetakse kiirusega 0–180 km/h ja süsteem töötab, hoiab see autot turvaliselt oma sõiduraja keskel nii linnatänaval kui ka maanteel.

Arrow

Esikokkupõrke vältimissüsteem

See edumeelne aktiivne turvasüsteem hoiatab autojuhti kokkupõrkeohu korral ning pidurdab vajadusel juhi eest automaatselt ise. Süsteem töötab, kui auto sõidukiirus on umbes 8 km/h või suurem, ning tuvastab auto ees olevaid sõidukeid, jalakäijaid ja jalgrattureid.

Arrow

Intelligentne piirkiiruse järgimise abisüsteem

Kui ületatakse kehtivat kiirusepiirangut, annab süsteem sellest kuuldava ja nähtava hoiatusega märku. Koostöös käsitsi seadistatava kiiruspiirikuga muudab see auto kiiruse automaatselt piirkiirusele vastavaks.

Sulle võiks veel huvi pakkuda

Disain
Tutvu lähemalt

Lisavarustus
Vaata valikut lähemalt

Hinnad
Vaata hindu ja tehnilisi andmeid